Vadász, horgász és fegyvervásár

Ne maradjon le azért, mert a kiállítási árakat nem tudja megfizetni!

A tavalyi siker után, idén is megrendezésre kerül a Vadászok-Horgászok nyárvégi nagy találkozója, a VADHOFF. A sok-sok újdonság mellett az első és legfontosabb különbség az első rendezvényhez képest a helyszínváltozás. Ez is azt a célt szolgálja, hogy mindenki ott legyen velünk, aki csak szeretne. VÁRJUK KIÁLLÍTÓK, ÁRUSOK JELENTKEZÉSÉT !

Vadhoff - a magyar horgászokért és vadászokért
Vadhoff - a magyar horgászokért és vadászokért

Hódmezővásárhelyen, a nagy tapasztalatokkal bíró Hód-Mezőgazda Zrt. bocsájtja a Vadhoff rendelkezésére azt a területet, ahol az idén áprilisban rendezték meg a XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mező gazda Napokat. Ez a kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztő ők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében. Ez a bejáratott helyszín, háttér, a hely méretei, adottságai és infrastruktúrája biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy az idén számos olyan programot is beépítsünk a rendezvénybe, amire tavaly nem volt lehetőségünk. A vidéki helyszínválasztással, a tartalommal komoly támogatók figyelmét is felhívtuk magunkra.
   
A VADHOFF KÜLDETÉSE
A vidéki élet, a hagyományok, a tradíciók népszerűsítése. A hal és vad ételek fogyasztásának emelése és népszerűsítése hazánkban.
   
A KERESKEDŐK, ÜZLETEK VEZETŐNEK FIGYELMÉBE
A Vadhoff – az őszi szarvas – vadászidény megnyitójaként – legfőbb célként tűzte ki, hogy a vadászat - horgászat és fegyvergyártás hazai- és határontúli gyártóinak, forgalmazóinak bemutatkozási lehetőséget adjon! Célunk, hogy minden érdeklődő lehetőséget kapjon a megjelenésre és erről a rendezvényről senki ne maradjon le azért, mert a kiállítási árakat nem tudja megfizetni! Olyan környezetben, olyan minimális költséggel vehet részt mindenki, amire eddig csak kevés lehetőségük volt! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kézműves szakmáknak, a kicsi cégeknek, kisboltoknak lehetőséget biztosítsunk, hogy ott tudjanak lenni, meg tudják mutatni a portékájukat! Erdélyből és a Délvidékről is számítunk érdeklődőkre, kiállítókra.

I. KIÁLLÍTÓI ÁRAK FEDETT – PAVILON
minimum terület 6 nm2 – 3.000 Ft / nm2
+ installációk
+ 5.000 Ft – áramfogyasztás

II. KÜLTÉRI – NÁDFEDELES RÉSZ
3x3 m-es „fakkok” – 9 nm2 - 10.000 Ft

JELENTKEZZEN MOST!
Töltse le jelentkezési lapunkat innen!


Bővebb információ:
Nagy László
Főszervező
info@vadhof.hu
+36 20/771-3061

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

« vissza
MÉDIAPARTNEREK

Hazai Vadász Rádió 7 Promenád.hu Szuperpress Erdő Mező Online Alkony Vadászmagazin Lovasok.hu Vadászati Információs Portál Kroc Kft. Tourinform Programturizmus Irány Magyarország

Vadász, horgász és fegyvervásár
Vadász, horgász és fegyvervásár